Es gatavoju kartupeļus jaunā veidā, izmantojot pudeli: (nu, ļoti interesanta recepte gan pusdienām, gan vakariņām)

No mana ēdiena neviens vēl nav atteicies: to ēd gan bērni, gan pieaugušie. Recepte ir ļoti lēta, ātra un vienkārša. Nu ļoti laba ideja, kā neparastā veidā pagatavot kartupeļus.

Sastāvdaļas:

Kartupeļi – 200 g

Milti vai ciete – 100 g

Novārījums no kartupeļu vārīšanas – 70-80 ml

Sāls, garšvielas – pēc garšas

Mērce pēc izvēles. Jūs varat ēst ar skābo krējumu vai vienkārši sviestu.

Mērces recepte:

Sojas mērce – 2 ēd.k

klimpu novārījums – 2 ēd.k

Ķiploki – 1 daiviņa

Zaļie sīpoli – pēc garšas

Augu eļļa – 2 ēd.k

Pagatavošana:

Nomizojam kartupeļus. Kartupeļus vajag vārīt. Lai procesu paātrinātu, kartupeļus sagriežu mazos gabaliņos. Vāru apmēram 20minūtes, dažas minūtes pirms gatavības pievienoju lauru lapu. Tas piešķir kartupeļiem īpašu garšu, es vienmēr tā daru. Un tu?

Neizlejiet buljonu, kurā vārīti kartupeļi, mums tas būs vajadzīgs.

Un, ja jums jau ir vārīti kartupeļi, tad varat arī tos izmantot, pēc tam pagatavot ļoti ātri (šajā gadījumā kartupeļu buljonu nomainiet ar vienkāršu ūdeni)

Kartupeļus pārlieku dziļā bļodā un samīcu ar stampiņu līdz biezenim.

Tagad varat pievienot savas iecienītākās garšvielas. Pievienoju: kurkumu, piparus, papriku, sāli. Jūs varat vienkārši paņemt gatavu kartupeļu maisījumu.

Tagad jums jāpievieno nedaudz miltu vai cietes (kā vēlaties). Es izmantoju kukurūzas cieti.

Pievienoju kartupeļu buljonu, kas ir atdzisis līdz istabas temperatūrai un samīcu mīklu.

Lasi arī: Ja ir nedaudz biezpiena un dažas minūtes, vienmēr gatavoju šo! Visa ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem!

Lasi arī: Ģimene lūgusi pat ziedojumus: 19 gadus jauns puisis aizgājis mūžībā foto sesijas laikā

Mīkla ir viendabīga, mīksta un tai ir skaista saulaina krāsa, pateicoties kurkumam.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Leave a Comment